Aveve loopt voor Rikolto!

Aveve loopt voor Rikolto!

Evy Jacobs
Evy Jacobs
1.625,00
2 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 873 dagen afgelopen.

Op 27 mei loopt Aveve 20 km door Brussel voor Rikolto (Vredeseilanden).

Waarom? Omdat wij ons willen engageren voor een betere toekomst voor ons allemaal. Met het Rikolto-team lopen we samen voor ons eten van morgen. Goed eten, waar boeren een eerlijk loon aan verdienen, we de planeet niet mee om zeep helpen en waar we straks alle 9 miljard voldoende van ter beschikking hebben, dat gaan we nodig hebben en daar trekken wij dus graag onze loopschoenen voor aan.

20 km schud je natuurlijk niet zo uit je benen. De training is niet van de poes. Maar nog steeds weinig in vergelijking met de uitdaging waar we voor staan als het om eerlijk en duurzaam voedsel gaat.

Geef je financiële steun aan Aveve en Rikolto (Vredeseilanden) en draag op die manier je steentje bij. Met het geld dat we zo samenbrengen, maakt Rikolto echt een wezenlijk verschil.

Jouw steun is dus meer dan welkom. Een gift vanaf 40€ heeft recht op een fiscaal attest van 45% van het bedrag. Als je dus 40€ sponsort, betaal je er dus maar 22€ effectief zelf van!

Groetjes van het Aveve-loopteam,
Luk, Ruta, Ricardo, Josy, Dieter, Evert, Paul, Els, Steven, Veerle, Jérôme, Karen, Frederik, Delphine, Raphael, Matti, Sabine, Eric, Eric, Herman, Dirk, Tom, Michiel, Bram, Rik, Michel, Jeremy, Ann, Pierre, Samuel, Jimmy, Hélène, Didier en Dieter

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 873 dagen afgelopen.