Charity Bikers

  Cojak's Cyclo Club: Roxane, Bart, Filip
Cojak's Cyclo Club: Roxane, Bart, Filip
8.000,00
83 mensen steunen deze actie.

Charity Bikers Roxane, Bart en Filip zetten hun benen (& billen) in voor Vredeseilanden. We engageren ons dit jaar voor deze krachttoer: de Kilimanjaro beklimmen en 8.000 euro inzamelen om boeren uit dit onherbergzaam gebied vooruit te helpen!

We fietsen oa naar en voor de boeren die op de flank van de heilige Masai berg passievruchten telen voor de lokale markt en de export. Vredeseilanden verbindt de boeren met lokale en internationale markten, werkt oa aan betere sociale werkomstandigheden en geeft training rond de gevaren van pesticiden, specifieke eisen rond smaak, grootte en kleur,… De kans is groot dat je deze fair trade passievruchten zeer binnenkort in je Belgische supermarkt van het rek plukt.

Om dit bedrag bij elkaar te krijgen hebben we jouw hulp nodig: sponsor daarom onze trainingskilometers! Het bedrag dat jij stort zetten wij om in fietskilometers. Elke trainingsrit dragen we op aan de sponsors! De opbrengst gaat integraal naar (landbouw)projecten (onze hele reis betalen we uiteraard volledig zelf).

HINT: Bedragen vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar, je krijgt dan de helft terug via belastingsvoordeel! En de Karmapunten krijg je er gratis bij.

Merci voor je engagement!

Roxane, Bart en Filip.

Wie steunt deze actie?