Boeren en Buren Seizoenskalender

Boeren en Buren Seizoenskalender

Boeren en Buren
Boeren en Buren
602,00
50 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 234 dagen afgelopen.

Seizoenskalenders van Boeren en Buren

Hoera,

Boeren & Buren heeft nu een eigen seizoenskalender! Op deze kalender vind je niet enkel de groenten en fruit per maand terug, maar kan je ook verjaardagen of andere belangrijke momenten noteren (en niet enkel voor 2021!).

Naast heerlijke en feestelijke producten, kan je op de Buurderij-Bijeenkomst ook een seizoenskalender terugvinden. Deze duurzame kalender is een perfect kerstcadeau om je vrienden en familie te helpen om (seizoens)bewuster te eten. Om in de kerstsfeer te blijven, zullen onze winsten van deze kalender integraal naar Rikolto gaan. Deze non-profit organisatie werkt continue aan de toegankelijkheid van gezond voedsel, geproduceerd met respect voor het milieu, waar boeren een degelijk inkomen aan verdienen, in België maar ook daarbuiten. OPGELET: je kan deze kalender uiterlijk bestellen tot 1 december. Deze wordt dan op 17 december op de Buurderij aan jou afgeleverd.

Over Rikolto

Rikolto en Boeren & Buren zijn beiden lid van Voedsel Anders, de beweging die ijvert voor agro-ecologie als alternatief. Rikolto streeft voor gezond voedsel, geproduceerd met respect voor het milieu, waar boeren een degelijk inkomen aan verdienen...

Daarom ondersteunt Rikolto (Vredeseilanden) wereldwijd boerenfamilies en hun organisaties zodat ze de toekomst van ons voedsel veilig stellen. Maar ook in België hebben ze zeer concrete projecten om van goed eten de normaalste zaak van de wereld te maken. Dit kadert perfect binnen onze campagne #goedetengoeddoen. Zo supporteren wij heel hard voor de volgende projecten:

Robin Food: Een samenwerking die voedseloverschotten tot soep omtovert, die verkocht wordt bij de sociale kruidenier.

GoodFood@School: gezonde en lokale voeding op élke school in Vlaanderen door pilootprojecten en opschaling.

Generation Food: een netwerk dat kansen wil bieden aan jonge voedselondernemers om hun duurzaam voedselproject tot een hoger niveau te tillen.

Rikolto in beeld

Steun deze actie

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 234 dagen afgelopen.