Campagne Rikolto Brugge

Campagne Rikolto Brugge

Vrijwilligers  Brugge
Vrijwilligers Brugge
6.491,50
109 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 208 dagen afgelopen.

De Keten Voor Goed Eten

Dit jaar vind je ons team niet aan de supermarkt: een klassieke Rikolto (Vredeseilanden)-campagne, waarbij vrijwilligers straten, pleinen en warenhuizen overrompelen en gadgets te koop aanbieden, is in tijden van Covid-19 ondenkbaar.
In Brugge maken we daarom dit jaar een keten voor goed eten. We delen houten lepels uit en elke lepel is een schakel in deze keten. Als je op deze pagina komt, heeft iemand je wellicht een lepel geschonken. Fijn, want dat betekent dat jij bewust omgaat met eten, dat je er mensen blij mee maakt en voedt in alle opzichten. Jij bent een deel van de 'keten voor goed eten'. Met deze lepel kan je bewust lekker gaan koken, met respect voor mens en planeet. Laat hem je keuken sieren. Door Rikolto - via deze actie - te steunen, zorgen we dat iedereen, overal straks goed kan eten. Doe jij een duit in het zakje?

Als je in de loop van het jaar 2021 tenminste €40 schenkt aan Rikolto, heb je recht op een fiscaal attest. De belastingvermindering bedraagt 45% van het geschonken bedrag. In het geval dat de federale regering in de loop van het jaar een gunstigere beslissing zou nemen, zullen wij daar melding van maken.

Goed eten is een recht

Wij vinden dat elk kind - iedereen eigenlijk - toegang moet hebben tot genoeg gezond eten. Goed eten is de basis van alles. Een basis die we niemand mogen ontzeggen, ook niet in moeilijke omstandigheden: een pandemie; aanhoudende droogte; politieke onrust, ouders die zonder inkomen vallen... niets mag het recht op goed eten in de weg staan. Rikolto (vroeger Vredeseilanden) maakt hier werk van dus steunen wij met deze actie. Want zo zorgen we dat iedereen, overal straks goed kan eten. Doe jij een duit in het zakje?

Start je eigen Keten Voor Goed Eten

Start je eigen Keten Voor Goed Eten

Ik doe mee!
Steun deze actie

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 208 dagen afgelopen.