Brugge

Aäron De Fruyt
Aäron De Fruyt
0
Steun als eerste deze actie.
Nog 103 dagen.

Goed eten is een - wereldwijd - recht

Wij vinden dat elk kind - iedereen eigenlijk - toegang moet hebben tot genoeg gezond eten. Goed eten is de basis van alles. Een basis die we niemand mogen ontzeggen, ook niet in moeilijke omstandigheden: een pandemie; aanhoudende droogte; politieke onrust, ouders die zonder inkomen vallen... niets mag het recht op goed eten in de weg staan. Als we het goed aanpakken is er genoeg voor iedereen, altijd. Rikolto (vroeger Vredeseilanden) maakt hier werk van dus steunen wij met deze actie. Steun jij, op jouw beurt, onze actie?

Voor elke gift die we ontvangen voor 31 december ontvang je (vanaf €40) een fiscaal attest van 60% van het gegeven bedrag. Zo kost een gift van €50 je uiteindelijk slechts €20.

Een keten voor goed eten

In Brugge maken we een keten voor goed eten. We delen houten lepels uit en elke lepel in een schakel in deze keten. Als je op deze pagina komt, heeft iemand je wellicht een lepel geschonken. Fijn, want dat betekent dat jij bewust omgaat met eten, dat je er mensen blij mee maakt en voedt in alle opzichten. Jij bent een deel van de 'keten voor goed eten'. Met deze lepel kan je bewust lekker gaan koken, met respect voor mens en planeet. Laat hem je keuken sieren.

Door Rikolto - via deze actie - te steunen, zorgen we dat iedereen, overal straks goed kan eten. Doe jij een duit in het zakje?

Bouw je mee aan onze keten?

Bouw je mee aan onze keten?

Ken jij ook mensen die werk maken van goed eten? Bestel hier een pakketje lepels en zet onze keten verder.

Bouw mee aan de keten voor goed eten
Steun deze actie