De Keten Van Gerry

De Keten Van Gerry

Gerry De Mol
180,00
3 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 175 dagen afgelopen.

De Keten voor Goed Eten

Ervoor zorgen dat iedereen van jongs af aan toegang heeft tot genoeg en gezond eten, dat is waar Rikolto voor gaat. Want goed eten is een recht. De klassieke Rikolto-campagne, waarbij vrijwilligers straten en warenhuizen overrompelen om houten lepels te verkopen, is vandaag ondenkbaar.

Daarom starten we de keten voor goed eten! Ik geef een doos met 10 lepels door. Als de doos bij jou passeert, ga je met één lepel aan de slag in de keuken en geef je de doos met de overige lepels weer door. Doe meteen ook een schenking aan Rikolto om zo wereldwijd bij te dragen aan het recht op goed eten.

Door Rikolto - via deze actie - te steunen, zorgen we dat iedereen, overal straks goed kan eten. Doe jij een duit in het zakje? Als je in de loop van het jaar 2021 tenminste €40 schenkt aan Rikolto, heb je recht op een fiscaal attest. De belastingvermindering bedraagt 45% van het geschonken bedrag. In het geval dat de federale regering in de loop van het jaar een gunstigere beslissing zou nemen, zullen wij daar melding van maken.

 Bouw je mee aan onze keten?

Bouw je mee aan onze keten?

Ken jij ook mensen die werk maken van goed eten? Bestel hier een pakketje lepels en zet onze keten verder.

Bouw mee aan de keten voor goed eten
Steun deze actie

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 175 dagen afgelopen.