Keten voor goed eten in Edegem

Keten voor goed eten in Edegem

Team Edegem
Team Edegem
1.640,00
30 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 208 dagen afgelopen.

Edegem vormt een keten voor goed eten

Goed eten is een recht. Maar dat recht is, mede door de coronacrisis, verre van evident. Ervoor zorgen dat iedereen, van jongs af aan, toegang heeft tot genoeg en gezond eten, dat is iets wat we samen kunnen. Als burgers, als moeder of vader, als boer(in), als school, als supermarkt, als overheid, als stad, als gemeenschap. Daar maken we werk van, ook in Edegem!

We zetten onze schouders vorig jaar onder de campagne van Rikolto door een groot diner te organiseren met lekker, lokaal 'goed' eten. Helaas is een dergelijke actie dit jaar niet mogelijk. toch vinden we het te belangrijk om niets te ondernemen.

Daarom maken we een keten voor goed eten. We delen houten lepels uit en ... elke lepel in een schakel in deze keten. Als je op deze pagina komt, heeft iemand je wellicht een lepel geschonken. Fijn, want dat betekent dat jij bewust omgaat met eten, dat je er mensen blij mee maakt en voedt in alle opzichten. Jij bent een deel van de 'keten voor goed eten'. Met deze lepel kan je bewust lekker gaan koken, met respect voor mens en planeet. Laat hem je keuken sieren.

Door Rikolto - via deze actie - te steunen, zorgen we dat iedereen, overal straks goed kan eten. Doe jij een duit in het zakje? Als je in de loop van het jaar 2021 tenminste €40 schenkt aan Rikolto, heb je recht op een fiscaal attest. De belastingvermindering bedraagt 45% van het geschonken bedrag. In het geval dat de federale regering in de loop van het jaar een gunstigere beslissing zou nemen, zullen wij daar melding van maken.

De burgemeester daagt Edegem uit! Klik op de video bovenaan.

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 208 dagen afgelopen.