Steven & co @Colruyt Heverlee zat. 12/1

Steven & co @Colruyt Heverlee zat. 12/1

Steven Beerts
Steven Beerts
0
Deze actie is 383 dagen afgelopen.

Steun mijn actie en steun daarmee Rikolto. Wij sleutelen elke dag aan gedragen oplossingen voor de problemen waar onze wereld mee te kampen heeft. Oplossingen met voedsel als hefboom. Ze bouwen bruggen tussen bedrijven, overheden, universiteiten, financiƫle instellingen en boerenorganisaties en zaaien en oogsten structurele oplossingen. Dat is wat er moet gebeuren en we doen het nu, samen.

De manier waarop wij met ons voedsel omgaan, bepaalt onze toekomst. Ja, een betere wereld begint bij ons eten.
De impact van ons voedselsysteem op gezondheid, klimaat, economie en maatschappij is namelijk gigantisch. En de verantwoordelijkheid ligt bij ons allemaal. Vandaar deze actie en warme oproep om te komen helpen !

Concreet zal ik met vrienden en familie op zaterdag 12 januari van 9 tot 14u aan de Colruyt in Heverlee post vatten om steun te vragen voor dit project door de verkoop van de "mannekens" van Rikolto. En jij kan me helpen ... door mee een uurtje te komen verkopen. Geen tijd of geen zin?
Je kan ook voor ons supporteren door een storting te doen en de teller van deze actie te laten stijgen. Vanaf 40 euro ontvang je een fiscaal attest.

Tot dan en/of veel dank voor je steun!

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 383 dagen afgelopen.