Campagne Grimbergen

Campagne Grimbergen

Bert Wallyn
Bert Wallyn
0
Steun als eerste deze actie.
Nog 103 dagen.

Dit jaar geen supermarktactie :(

Hallo,

Dit jaar vinden jullie ons niet terug aan de supermarkten in Grimbergen om Rikolto te steunen. Toch vragen we jullie steun! "Goed eten" is de start van een goede gezondheid. Dat wensen we iedereen toe, van hier in Grimbergen tot overal in de wereld.

We starten daarom "ketens voor goed eten" waarbij we mensen een gift vragen die in dit covid-jaar voor 60% aftrekbaar is vanaf 40 euro. Als je 50 euro stort via deze pagina, betaal je dus door het fiscaal voordeel slechts 20 euro. Doe een gift en deel dan deze pagina met iemand of enkele personen waarvan je denkt dat ze "goed eten, voor iedereen ter wereld" ook belangrijk vinden. Bedankt, en deel deze warme boodschap: GOED ETEN IS DE BASIS, GOED ETEN IS EEN RECHT.

WIst je dat een gezonde en duurzame schoolmaaltijd 4 euro kost in België en elders in de wereld gemiddeld 1 euro? Met je gift van 50 euro, voorzie je 10 kinderen in België én 10 kinderen in het Zuiden van een een gezonde lunch en dus energie om te leren. Want GOED ETEN DOET GOED LEREN!

Steun deze actie