Grobbendonk en Bouwel maken een keten voor goed eten

Grobbendonk en Bouwel maken een keten voor goed eten

Grobbendonk Bouwel
Grobbendonk Bouwel
20,00
1 persoon steunt deze actie.
Deze actie is 175 dagen afgelopen.

Het recht op goed eten

Toegang hebben tot genoeg en gezond eten, maakt al het verschil in de wereld. Onze planeet kan ons allemaal voeden, maar dan moeten we het samen goed aanpakken. Daar werkt Rikolto (Vredeseilanden) aan. Goed eten voor iedereen, overal en altijd.

De huidige crisis legt de pijnpunten in onze mondiale samenleving bloot: voor miljoenen mensen in het Zuiden is thuiswerk of tijdelijke werkloosheid géén optie. Geen werk is geen inkomen en ook geen eten, de meest kwetsbaren zijn de eerste slachtoffers. Help jij om structurele oplossingen te bieden, om een betere, eerlijkere verdeling mogelijk te maken?

Elk jaar zetten wij onze schouders onder de campagne van Rikolto (Vredeseilanden). In weer en wind verkochten we gadgets en vroegen we steun aan de supermarkt en op straat. Helaas is dat dit jaar - om de gekende redenen - niet mogelijk. Maar zo nodig! Daarom vragen we je steun hier en nu.

Onze vrijwilligers kunnen in de huidige omstandigheden niet persoonlijk om steun vragen aan supermarkten of op straat, maar ons engagement is er niet minder om. Als je in de loop van het jaar 2021 tenminste €40 schenkt aan Rikolto, heb je recht op een fiscaal attest. De belastingvermindering bedraagt 45% van het geschonken bedrag.
Steun hier onze actie voor Rikolto of op BE64 0000 0000 5252 met vermelding 'Grobbendonk'.

Steun ons met een gift

Keten van lepels in Grobbendonk en Bouwel

We vinden het belangrijk om een positieve boodschap te verspreiden in onze gemeente. Daarom startten we er een 'keten voor goed eten'. Misschien kwam jij wel in het bezit van zo'n mooie houten lepel en ben je daarom hier op deze pagina.

Maak er goed eten mee, geniet van het roeren in de potten en weet dat Rikolto droomt van goed eten voor iedereen en dat jij dat mee mogelijk kan maken.

Meer weten over de keten voor goed eten? Lees het hier.

Steun deze actie

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 175 dagen afgelopen.