HoeRA voor Rikolto

HoeRA voor Rikolto

Annelies Adam
Annelies Adam
105,00
3 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 232 dagen afgelopen.

Het is opnieuw zover.

Rikolto komt op straat! Eten roert de planeet, daar moeten we niet onnozel over doen. Wat meer gezond verstand en een duwtje in de rug daar waar het nodig is. Daarvoor doen we het en daarom is er Rikolto. Schoon he? Daarom vatten wij: Annelies, Pieter, Chris, Bert, Rosanne, Joke, Bieke, Margot, Thomas, Miranda, Marianne, Yen en vast nog wat sympathiekerds opnieuw post aan de Delhaize in Wezemaal op zaterdag 12 januari én voor het eerst ook aan de Colruyt in Aarschot. We willen namelijk zoveel mogelijk mensen de kans geven om zich zo'n leuke lepel aan te schaffen en de planeet ook een beetje te roeren met hun steun.

Steun onze actie en steun daarmee Rikolto.

Wij sleutelen elke dag aan gedragen oplossingen voor de problemen waar onze wereld mee te kampen heeft. Oplossingen met voedsel als hefboom. We bouwen bruggen tussen bedrijven, overheden, universiteiten, financiële instellingen en boerenorganisaties en zaaien en oogsten structurele oplossingen. Dat is wat er moet gebeuren en we doen het nu, samen.

De manier waarop wij met ons voedsel omgaan, bepaalt onze toekomst.

Ja, een betere wereld begint bij ons eten. De impact van ons voedselsysteem op gezondheid, klimaat, economie en maatschappij is namelijk gigantisch. En de verantwoordelijkheid ligt bij ons allemaal. Ik wil dus iets doen, vandaar deze actie en warme oproep. Steunen kan zaterdag in Wezemaal of Aarschot, of gewoon hier en nu, op deze pagina. In dat laatste geval krijg je er, vanaf €40 nog eens een fiscaal attest bovenop. Niet twijfelen, steunen. Het is goed besteed.

Komen helpen? Dat mag ook nog steeds! Mail me op adamannelies [at] gmail.com

Veel liefs!

Steun deze actie

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 232 dagen afgelopen.