Pa'delante

Sandra Galbusera
Sandra Galbusera
310,00
10 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 806 dagen afgelopen.

Op 8 mei ben ik op 'tram 5' gestapt, 50 jaar geworden maar vol energie en fris enthousiasme om verder aan een persoonlijke en solidaire weg te timmeren! Op 27 mei loop ik 20 km door Brussel voor Rikolto (Vredeseilanden). Waarom? Omdat ik mij wil engageren voor een betere toekomst voor ons allemaal, wat ik ook al deed via mijn vroegere job als Regionale vertegenwoordigster voor Vredeseilanden-Rikolto in Midden Amerika (Costa Rica, Nicaragua). Met het Rikolto-team lopen we samen voor ons eten van morgen. Goed eten, waar boeren een eerlijk loon aan verdienen, we de planeet niet mee om zeep helpen en waar we straks alle 9 miljard voldoende van ter beschikking hebben, dat gaan we nodig hebben en daar trek ik dus graag mijn loopschoenen voor aan.

20 km schud je natuurlijk niet zo uit je benen. De training is niet van de poes. Maar nog steeds weinig in vergelijking met de uitdaging waar we voor staan als het om eerlijk en duurzaam voedsel gaat. Ik nodig je daarom van harte uit om mij en daarmee Rikolto (Vredeseilanden) financieel te steunen en zo ook je steentje bij te dragen. Met het geld dat we zo samenbrengen, maakt Rikolto echt een wezenlijk verschil.

Kan ik op jouw steun rekenen? Dat waardeer ik enorm!

"Nothing, not even pain, lasts forever. If I can just keep putting one foot in front of the other, I will eventually get to the end."
- Kim Cowart, runner and journalist

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 806 dagen afgelopen.