De Keten Voor Goed Eten - Veerle en Frank

De Keten Voor Goed Eten - Veerle en Frank

Veerle en Frank Geets-Schoeters
Veerle en Frank Geets-Schoeters
450,00
7 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 175 dagen afgelopen.

De Keten voor Goed Eten

Dit jaar vind je ons team niet aan de supermarkt: een klassieke Rikolto (Vredeseilanden)-campagne, waarbij vrijwilligers straten, pleinen en warenhuizen overrompelen en gadgets te koop aanbieden, is in tijden van Covid-19 ondenkbaar.

Maar dat laten we niet aan ons hart komen, want we schoeien onze campagne op een verrassende, nieuwe leest. Een campagne als nooit tevoren dus en met jouw hulp wordt ze dat ook qua resultaat.

We maken een keten voor goed eten. We delen houten lepels uit en elke lepel in een schakel in deze keten. Als je op deze pagina komt, heeft iemand je wellicht een lepel geschonken. Fijn, want dat betekent dat jij bewust omgaat met eten, dat je er mensen blij mee maakt en voedt in alle opzichten. Jij bent een deel van de 'keten voor goed eten'. Met deze lepel kan je bewust lekker gaan koken, met respect voor mens en planeet. Laat hem je keuken sieren.

Door Rikolto - via deze actie - te steunen, zorgen we dat iedereen, overal straks goed kan eten. Doe jij een duit in het zakje? Als je in de loop van het jaar 2021 tenminste €40 schenkt aan Rikolto, heb je recht op een fiscaal attest. De belastingvermindering bedraagt 45% van het geschonken bedrag.

Start je eigen Keten Voor Goed Eten

Start je eigen Keten Voor Goed Eten

Ik doe mee!

Wij supporteren al jaren voor RIKOLTO.
Veerle is al actief bij vroegere Vredeseilanden sinds 1989. Frank werd op sleeptouw genomen en verkocht jaren mee ‘mannekes’ aan de Delhaize.
We blijven supporteren omdat we vertrouwen hebben in de organisatie. Nu hebben ze onze steun meer dan ooit nodig. Er zijn geen events à la straatcampagne. Nochtans blijft goed eten een basisrecht. Goed eten, dat is gezonde voeding voor iedereen, wereldwijd. Goed eten, dat is eten waar de boer zelf ook beter van wordt, wereldwijd.
Dit korte filmpje geeft een impressie van hun werking. https://www.youtube.com/watch?v=wmR9hf67jDw&feature=youtu.be

We weten dat jij ook van goed eten houdt en dat ook jij bijdraagt aan een warme en rechtvaardige wereld. Daarom willen we je graag een houten lepel aanbieden. Die houten lepel staat symbool voor de keten van goed eten. Tegelijkertijd is het een uitnodiging om ook te supporteren voor RIKOLTO. Op deze pagina kan je een gift doen. (Weet dat tot 31/12 giften uitzonderlijk 60% fiscaal aftrekbaar zijn).

Het voelt voor ons wat ongemakkelijk om jullie te vragen solidair te zijn. We willen niets opdringen. Meestal vragen we dat aan mensen die we niet kennen, aan de uitgang van een grootwarenhuis. Maar nood breekt wet, Corona is ook hier een spelbreker en de middelen zijn hard vandoen!
Mogen we een lepel voor hou opzij leggen? Je krijgt hem bij onze eerste ontmoeting in levende lijve.
Alvast merci om erover na te denken.
We wensen je een deugddoende eindejaarsperiode, met ondanks alles veel mooie momenten om te te delen en natuurlijk ook goed eten.
Frank en Veerle

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 175 dagen afgelopen.