De Keten Voor Goed Eten Kortrijk

De Keten Voor Goed Eten Kortrijk

Team Kortrijk
Team Kortrijk
15.907,49
332 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 208 dagen afgelopen.

De Keten Voor Goed Eten

Dit jaar vind je ons team niet aan de supermarkt: een klassieke Rikolto (Vredeseilanden)-campagne, waarbij vrijwilligers straten, pleinen en warenhuizen overrompelen en gadgets te koop aanbieden, is in tijden van Covid-19 ondenkbaar. Maar dat laten we niet aan ons hart komen, want we schoeien onze campagne op een verrassende, nieuwe leest. Een campagne als nooit tevoren dus en met jouw hulp wordt ze dat ook qua resultaat.

In Kortrijk maken we een keten voor goed eten. We delen houten lepels uit en elke lepel in een schakel in deze keten. Als je op deze pagina komt, heeft iemand je wellicht een lepel geschonken. Fijn, want dat betekent dat jij bewust omgaat met eten, dat je er mensen blij mee maakt en voedt in alle opzichten. Jij bent een deel van de 'keten voor goed eten'. Met deze lepel kan je bewust lekker gaan koken, met respect voor mens en planeet. Laat hem je keuken sieren.

Wandel voor Rikolto 15 - 17 januari en win een luchtballonvaart!

Maar ... we willen natuurlijk ook wat ACTIE volgend weekend! Al meer dan veertig jaar staan de Kortrijkenaars in regen en wind aan de supermarkt ten voordele van Rikolto (Vredeseilanden). Ook dit januariweekend, 15 - 17 januari, trotseren we de vrieskou. Met zijn allen wandelen we de Rikolto-Wandeling. Volg de lepels en deze interactieve kaart of zoek onze gadgets met geocache via de coördinaten die je hieronder vindt. In bijlage vind je ook bestanden die je in jouw GPS-apps kan downloaden. Tot dan!

In deze uitnodiging vind je alle nodige informatie: er vallen namelijk ook prijzen te winnen! Zo kan je een luchtballonvaart winnen van Benedict Huysentruyt en verschillende wijnpakketten van wijnen Declerck!

Doe hier mee aan de wedstrijd: https://forms.gle/7HyeuvqPKJyh4Mxj7

Attachments

Start je eigen Keten Voor Goed Eten

Start je eigen Keten Voor Goed Eten

Ik doe mee!
Steun deze actie

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 208 dagen afgelopen.