Koop een Rikoltolepel en kook lekker voor mens en planeet!

Koop een Rikoltolepel en kook lekker voor mens en planeet!

Krista Bonny
Krista Bonny
60,00
1 persoon steunt deze actie.
Deze actie is 200 dagen afgelopen.

Doe ook mee aan Het Grootste Diner

Ik nodigde deze zomervakantie mijn vrienden uit en werd zo de allereerste gastvrouw voor Het grootste diner van Rikolto. Met het Grootste diner daagt Rikolto Vlaanderen uit om gewoon lekker te koken, voor mens en planeet. Samen geven we een signaal en veranderen we de wereld een beetje met ons eten. Ik daag je uit om ook mee te doen de komende feestdagen. Je was vast al van plan om een etentje te organiseren? Gewoon doen! Wat nu juist LEKKER is voor mens en planeet , dat bepaal je zelf. Maar ik help je graag op weg. Meer info en je etentje registreren via www.hetgrootstediner.be

Heb je nog geen lepel?

Ik verkoop de komende feestdagen ook de mooie houten keukenlepels van Rikolto ( 6 euro). Hiermee kan je alvast aan de slag in de keuken! Of je doet er iemand anders een plezier mee. Je kan ze bij mij bestellen via kristabonny [at] hotmail.com en betalen bij afhaling of levering.

Steun mijn actie met een gift

Het is duidelijk dat ik Rikolto een warm hart toedraag. Ik vind dit echt een hele mooie organisatie die met relevante zaken bezig is. Je kan mijn engagement en de projecten van Rikolto ook steunen met een gift op deze pagina. Voor giften vanaf €40 ontvang je bovendien een fiscaal attest. Ik hoop tegen januari een mooi bedrag in te zamelen. Help je mij?

Veel dank voor de steun

Lieve groet, Krista

Steun deze actie

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 200 dagen afgelopen.