Marc Vanaudenaerde en Tom Vertongen gaan mountainbiken voor Rikolto

Marc Vanaudenaerde en Tom Vertongen gaan mountainbiken voor Rikolto

Marc en Tom  -
Marc en Tom -
1.720,00
20 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 279 dagen afgelopen.

Wij zijn Tom en Marc. 2 mountainbikers uit Rotselaar en Holsbeek en we gaan een uitdaging aan voor het goede doel en onze passie koppelen aan elkaar.
We gaan mountainbiken in Ecuador samen met en voor RIKOLTO (het voormalige Vredeseilanden).

In het jaar dat ik 50 word gaan mountainbiken in een exotische omgeving was trouwens al heel lang een droom van mij , door Corona zal het nu (hopelijk maar) een jaartje later zijn. Intussen doen we verder met het steunen van Rikolto.

Marc

Mountainbiken op een 'speciale locatie'. Dit is een oude droom die nu werkelijkheid gaat worden.

Tom

We koppelen deze droom aan het steunen van een goed doel. Deze steun bestaat erin om fondsen te werven (voor zomaar even 3000€ pp) zodat Rikolto zijn missie kan uitvoeren. Rikolto staat voor het ondersteunen van de lokale landbouw in verschillende landen. Door het steunen van de lokale landbouw helpen we mee aan een duurzame wereld en het bestrijden van armoede. In tijden waar milieu en maatschappij centraal staan is dit een mooi project. Als je meer wil weten over Rikolto en hun missie verwijs ik je graag door naar hun webpagina.

Steun Rikolto

Wil je Rikolto en ons project steunen? Doe dan een gift via de knop hiernaast. Denk eraan indien je een gift doet van 40 euro of meer krijg je een fiscaal attest van 45 %, zodat een gift van 40 euro je in feite maar 22 euro kost.

Om het fondsenwerven een extra dimensie te geven en er samen met jullie iets moois van te maken organiseren we een paar leuke avonden, voor elk wat wils:

MTB King/Queen van het Hageland

Doe mee aan de Rikolto MTB Strava Challenge!

We hebben 6 mooie MTB tracks uitgetekend die je kan aankopen. Er wordt een klassement gemaakt per track en de snelste tijd per track valt in de prijzen. De Challenge loopt tot eind augustus. Meer info vind je hier.

Inschrijven kan via deze link.

Doorlopende actie

Biercontainer Broeder Jacob 6 verschillende bieren in een unieke verpakking met 2 glazen: 35 euro, te bestellen via: marc.vanaudenaerde [at] proximus.be

Speciale dank aan onze SPONSOR Broeder Jacob

Steun deze actie

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 279 dagen afgelopen.