Sint-Ursula gaat voor goed eten

Sint-Ursula gaat voor goed eten

Sint-Ursula-Lyceum Lier
Sint-Ursula-Lyceum Lier
265,00
5 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 175 dagen afgelopen.

Wij steunen Rikolto

Elk jaar zet onze school haar schouders onder de campagne van Rikolto, het vroegere Vredeseilanden. Dit jaar is het ondenkbaar om onze leerlingen op pad te sturen om aan supermarkten en op straat steun te vragen. Toch is steun meer dan ooit nodig. Rikolto werkt wereldwijd aan het recht op goed eten voor iedereen. Meer dan ooit vinden wij die boodschap relevant en nodig.

Steunt u ons?

Misschien wil je ons initiatief ook steunen met een gift? Als je in de loop van het jaar 2021 tenminste €40 schenkt aan Rikolto, heb je recht op een fiscaal attest. De belastingvermindering bedraagt 45% van het geschonken bedrag. In het geval dat de federale regering in de loop van het jaar een gunstigere beslissing zou nemen, zullen wij daar melding van maken.

Steun onze actie met een gift

Een Lierse Keten voor Goed Eten

Toch zitten we niet stil. We maken in Lier een keten voor goed eten. We delen -coronaproof- houten lepels uit en elke lepel is een schakel in deze keten. Als je op deze pagina komt, heeft iemand je wellicht een lepel geschonken. Fijn, want dat betekent dat jij bewust omgaat met eten, dat je er mensen blij mee maakt en voedt in alle opzichten. Jij bent een deel van de 'keten voor goed eten'. Met deze lepel kan je bewust lekker gaan koken, met respect voor mens en planeet. Laat hem je keuken sieren.

Door Rikolto - via deze actie - te steunen, zorgen we dat iedereen, overal straks goed kan eten. Doe jij een duit in het zakje? Wil je meer weten over de 'keten voor goed eten'? Bekijk hieronder hoe het werkt en lees hier meer.

Steun deze actie

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 175 dagen afgelopen.