De keten voor goed en lekker eten van Stefanie, Bram, Cas & Vik

De keten voor goed en lekker eten van Stefanie, Bram, Cas & Vik

Bram Aertsen
Bram Aertsen
300,00
4 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 175 dagen afgelopen.

Goed eten is een recht. Maar dat recht is verre van evident. Ervoor zorgen dat iedereen, jong en oud, groot en klein, hier en ginder, toegang heeft tot genoeg en gezond eten, dat is iets wat we samen kunnen. En daar zetten wij heel graag onze schouders onder!

Daarom maken wij (Stefanie, Bram, Cas & Vik) samen met Rikolto (Vredeseilanden) deze keten voor goed en lekker eten. We delen houten lepels uit en elke lepel is een belangrijke schakel in onze keten. Als je op deze pagina komt, heeft iemand je wellicht een lepel geschonken en iets lekkers voor je gemaakt.

Fijn, want dat betekent dat ook jij bewust omgaat met eten, dat je er mensen blij mee maakt en voedt in alle opzichten. Jij bent een deel van 'de keten voor goed en lekker eten'!

Geniet eerst en vooral van het goede en lekkere eten dat iemand speciaal voor jou klaargemaakt heeft.

Steun Rikolto via deze keten en zorg er mee voor dat iedereen overal straks goed kan eten.

Gebruik tenslotte je lepel om zelf bewust en lekker te koken voor een goede vriend, familie, buur of collega en zet zo onze keten verder.

Wij maakten alvast een verse schotel lasagne voor Bart en Anneke, met groenten uit de tuin van oma en gehakt van de BoerEnCompagnie - www.boerencompagnie.be

Wij zijn heel benieuwd naar jullie culinaire creaties en naar wie we allemaal met onze keten mogen verbinden. Stuur ons gerust een leuke foto of jullie recept door (telefoonnummer staat op de doos met lepels) en dan kunnen we deze desgewenst delen met de schakels van onze keten.

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 175 dagen afgelopen.