De Keten Voor Goed Eten Mol

De Keten Voor Goed Eten Mol

Kelly Theunis
Kelly Theunis
2.491,00
89 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 208 dagen afgelopen.

De Keten Voor Goed Eten

Dit jaar vind je ons team niet aan de supermarkt: een klassieke Rikolto (Vredeseilanden)-campagne, waarbij vrijwilligers straten, pleinen en warenhuizen overrompelen en gadgets te koop aanbieden, is in tijden van Covid-19 ondenkbaar. Ook het bekende winterrestaurant tvv Rikolto (Vredeseilanden) door Buurtwerk Wezel kon niet doorgaan.

Maar dat laten we niet aan ons hart komen, want we schoeien onze campagne op een verrassende, nieuwe leest. Een campagne als nooit tevoren dus en met jouw hulp wordt ze dat ook qua resultaat.

In Mol maken we een keten voor goed eten. We delen houten lepels uit en elke lepel is een schakel in deze keten. Als je op deze pagina komt, heeft iemand je wellicht een lepel geschonken. Fijn, want dat betekent dat jij bewust omgaat met eten, dat je er mensen blij mee maakt en voedt in alle opzichten. Jij bent een deel van de 'keten voor goed eten'. Met deze lepel kan je bewust lekker gaan koken, met respect voor mens en planeet. Laat hem je keuken sieren.

Door Rikolto - via deze actie - te steunen, zorgen we dat iedereen, overal straks goed kan eten. Doe jij een duit in het zakje?

Start je eigen Keten Voor Goed Eten

Start je eigen Keten Voor Goed Eten

Ik doe mee!

Wanneer jullie een bijdrage leveren, zetten jullie dan ook jullie favoriete recept bij de opmerkingen?

Later maken we hier een receptenboekje van.

Jullie mogen ook steeds een foto aan mij bezorgen waarop te zien is dat jullie de lepel in de keuken gebruiken.

Deze foto mag verstuurd worden naar: ktheunis83@gmail.com

Een welgemeende dank u wel!

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 208 dagen afgelopen.