Vrijwilligers Mol voor Rikolto-Vredeseilanden

Vrijwilligers Mol voor Rikolto-Vredeseilanden

Kelly Theunis
Kelly Theunis
0
Deze actie is 355 dagen afgelopen.

Hallo,
Het tweede weekend van januari zullen jullie ze weer tegenkomen, de Molse mannekes en vrouwkes van Vredeseilanden - nu Rikolto.
De pennen ken je al, de sleutelhangers ook. Maar dit jaar verkopen we ook een houten lepel. Een hebbeding, dat zeker, maar ook eentje met een mooie symboliek: eten roert de planeet.
Noem een wereldprobleem, en het is verbonden aan wat er op ons bord ligt. Klimaat? Check. Armoede? Check. Migratie? Jep. Waterschaarste? Inderdaad. Enzovoort, enzovoort.

Tot daar het slechte nieuws. Want als eten het probleem is, is het ook de oplossing. En aan die oplossing werkt Rikolto (vroeger Vredeseilanden dus) elke dag. Boeren organiseren en sterker maken, zodat ze kunnen investeren in milieuvriendelijke productie. Samenwerken met bedrijven om op een eerlijke manier zaken te doen in de voedingssector.

Soit. Koken met die lepel doen we zeker in 2019, maar eerst gaan we er zelf verkopen op vrijdag 11 januari en zaterdag 12 januari in Mol, vooral aan de Colruyt. Daarom dus een warme oproep om bij onze vrijwilligers een gadget te kopen. Of waarom niet meteen een gift doen via deze pagina? Die is fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro ;)
Alle steun is welkom!!

Enorm bedankt en hopelijk tot snel,
Kelly Theunis en alle Molse vrijwilligers

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 355 dagen afgelopen.