Mortsel vormt een keten voor goed eten

Mortsel vormt een keten voor goed eten

team Mortsel
team Mortsel
2.229,00
57 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 208 dagen afgelopen.

Hallo daar!

Wij zijn Heidi, Ingrid, Katrien, Luc, Liesje, Sofie en Jo, een aantal inwoners van Mortsel die zich elk jaar inzetten voor Rikolto, het vroegere Vredeseilanden. We krijgen elk jaar ook de steun van Scouts en Gidsen Bloemenlei ( 32/48) en van de Stad Mortsel. Misschien spraken we elkaar al eens aan één van de lokale supermarkten waar we de afgelopen jaren in januari post vatten om gadgets te verkopen ten voordele van Rikolto? Je begrijpt dat een dergelijke actie er in dit pandemie-jaar niet in zit.

En net nu is het zo belangrijk om steun te vragen voor de activiteiten van Rikolto. Goed eten voor iedereen: Daar moeten we nu meer dan ooit werk van kunnen maken. Wij geloven dat het echt anders kan. Ervoor zorgen dat iedereen, van jongs af aan, toegang heeft tot genoeg en gezond eten, dat is iets wat we samen kunnen. Wij hier, en Rikolto over de hele wereld. Daarom vragen we je om ook dit jaar onze actie te steunen. Ook al kunnen we het u niet persoonlijk vragen aan de supermarkt of op straat. We vragen het hier en nu. Héél Mortsel kan meedoen! Laten we zien hoe solidair we zijn in Mortsel?

Jij kan ons steunen met een gift

Als je in de loop van het jaar 2021 tenminste €40 schenkt aan Rikolto, heb je recht op een fiscaal attest. De belastingvermindering bedraagt 45% van het geschonken bedrag. In het geval dat de federale regering in de loop van het jaar een gunstigere beslissing zou nemen, zullen wij daar melding van maken.

Steun onze actie nu met een gift

Lepel gekregen?

In Mortsel maken we een keten voor goed eten. We delen -coronaproof- houten lepels uit en elke lepel is een schakel in deze keten. Als je op deze pagina komt, heeft iemand je wellicht een lepel geschonken. Fijn, want dat betekent dat jij bewust omgaat met eten, dat je er mensen blij mee maakt en voedt in alle opzichten. Jij bent een deel van de 'keten voor goed eten'. Met deze lepel kan je bewust lekker gaan koken, met respect voor mens en planeet. Laat hem je keuken sieren.

Door Rikolto - via deze actie - te steunen, zorgen we dat iedereen, overal straks goed kan eten. Doe jij een duit in het zakje?

Bouw je mee aan onze keten?

Bouw je mee aan onze keten?

Ken jij ook mensen die werk maken van goed eten? Bestel hier een pakketje lepels en zet onze keten verder.

Vraag een lepelpakket aan
Steun deze actie

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 208 dagen afgelopen.