De Keten Voor Goed Eten - Rotselaar

De Keten Voor Goed Eten - Rotselaar

Team Rotselaar
Team Rotselaar
750,00
12 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 175 dagen afgelopen.

Goed eten is een recht

Maar dit recht is voor velen nog verre van evident. Zeker in deze tijden, zelf in ons eigen land. Toegang hebben tot genoeg en gezond eten, maakt al het verschil in de wereld. Het is de beste gezondheidzorg, de beste armoedebestrijding... Daar werkt Rikolto (Vredeseilanden) aan. Goed eten voor iedereen, overal en altijd. Maar daar kunnen we allemaal aan bijdragen. Steun jij onze actie?

Nieuwe Rotselarenaar Michiel Crijns maakte alvast samen met zijn leerlingen deze TV-spot die het verhaal glashelder brengt.

De Keten voor Goed Eten

Dit jaar vind je ons team niet aan de supermarkt: een klassieke Rikolto (Vredeseilanden)-campagne, waarbij vrijwilligers straten, pleinen en warenhuizen overrompelen en gadgets te koop aanbieden, is in tijden van Covid-19 ondenkbaar.

Maar dat laten we niet aan ons hart komen, want we schoeien onze campagne op een verrassende, nieuwe leest. Een campagne als nooit tevoren dus en met jouw hulp wordt ze dat ook qua resultaat.

In Rotselaar maken we een keten voor goed eten. We delen houten lepels uit en elke lepel in een schakel in deze keten. Als je op deze pagina komt, heeft iemand je wellicht een lepel geschonken. Fijn, want dat betekent dat jij bewust omgaat met eten, dat je er mensen blij mee maakt en voedt in alle opzichten. Jij bent een deel van de 'keten voor goed eten'. Met deze lepel kan je bewust lekker gaan koken, met respect voor mens en planeet. Laat hem je keuken sieren.

Door Rikolto - via deze actie - te steunen, zorgen we dat iedereen, overal straks goed kan eten. Doe jij een duit in het zakje? Als je in de loop van het jaar 2021 tenminste €40 schenkt aan Rikolto, heb je recht op een fiscaal attest. De belastingvermindering bedraagt 45% van het geschonken bedrag.

Start je eigen Keten Voor Goed Eten

Start je eigen Keten Voor Goed Eten

Ik doe mee!
Steun deze actie

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 175 dagen afgelopen.