steun de Rupelse keten voor goed eten

steun de Rupelse keten voor goed eten

team Rupel
team Rupel
0
Steun als eerste deze actie.
Nog 66 dagen.

Het recht op goed eten

Toegang hebben tot genoeg en gezond eten, maakt al het verschil in de wereld. Onze planeet kan ons allemaal voeden, maar dan moeten we het samen goed aanpakken. Daar werkt Rikolto (Vredeseilanden) aan. Goed eten voor iedereen, overal en altijd.

De huidige crisis legt de pijnpunten in onze mondiale samenleving bloot: voor miljoenen mensen in het Zuiden is thuiswerk of tijdelijke werkloosheid géén optie. Geen werk is geen inkomen en ook geen eten, de meest kwetsbaren zijn de eerste slachtoffers. Help jij om structurele oplossingen te bieden, om een betere, eerlijkere verdeling mogelijk te maken?

Elk jaar zetten wij onze schouders onder de campagne van Rikolto (Vredeseilanden). In weer en wind verkochten we gadgets in Boom, Runkst, Schelle en Niel. Helaas is dat dit jaar - om de gekende redenen - niet mogelijk. Maar zo nodig! Daarom vragen we je steun hier en nu.

Onze vrijwilligers kunnen in de huidige omstandigheden niet persoonlijk om steun vragen aan supermarkten of op straat, maar ons engagement is er niet minder om. In ruil voor je gift kan je dit jaar bovendien rekenen op een fiscaal voordeel van 60% van de gegeven som (vanaf €40). Een gift van €50 kost je zo slechts €20. Steun hier onze actie voor Rikolto of op BE64 0000 0000 5252 met vermelding 'team Rupel'.

Steun ons met een gift

Onze keten voor goed eten

Ondanks alles willen we toch een positief verhaal vertellen in onze streek. We maken daarom in de Rupelstreek een 'keten voor goed eten'! We delen houten lepels uit en elke lepel is een schakel in deze keten. Als je op deze pagina komt, heeft iemand je misschien een lepel geschonken. Fijn, want dat betekent dat jij bewust omgaat met eten, dat je er mensen blij mee maakt en voedt in alle opzichten. Jij bent een deel van de 'keten voor goed eten'. Met deze lepel kan je bewust lekker gaan koken, met respect voor mens en planeet. Laat hem je keuken sieren.

Door Rikolto - via deze actie - te steunen, zorgen we dat iedereen, overal straks goed kan eten. Doe jij een duit in het zakje?

Bouw verder aan de keten

Bouw verder aan de keten

... of start je eigen keten voor goed eten. Vraag hier je lepelpakket aan en ga aan de slag.

Vraag hier je lepelpakket aan en ga aan de slag.
Steun deze actie