SkinnyLove's keten voor goed eten

SkinnyLove's keten voor goed eten

Skinny Love
Skinny Love
0
Steun als eerste deze actie.
Nog 103 dagen.

SkinnyLove steunt de campagne van Rikolto - Jij ook?

Goed eten, daar zijn wij met SkinnyLove elke dag bewust mee bezig. We zijn ons ook pijnlijk bewust van de ongelijkheid die er nog steeds bestaat rond voeding. Wereldwijd, maar evengoed in onze eigen achtertuin. 90 Miljoen mensen hebben honger in de wereld - onder hen een onacceptabel hoog aantal kinderen en een gezond dieet is vandaag nog steeds onbetaalbaar voor 3 miljard mensen. Daarom zetten wij onze schouders onder de missie van Rikolto, het vroegere Vredeseilanden. Ervoor zorgen dat iedereen, van jongs af aan, toegang heeft tot genoeg en gezond eten, daar willen wij graag aan meewerken. Daar moeten we aan meewerken en we willen graag zoveel mogelijk mensen uitnodigen om dat ook te doen. Steun onze actie, versterk onze keten voor goed eten. Steunen kan op deze pagina of door eenvoudige overschrijving op BE64 0000 0000 5252 met vermelding 'actie SkinnyLove'.

Al bijna 50 jaar jaar zijn we pioniers op vlak van gezond eten en leven. Vol engagement gaan wij voor een samenleving die iedereen recht en toegang geeft tot goed eten. Daarom starten wij onze keten voor goed eten. We nodigen al onze partners en klanten uit om er aan mee te bouwen. Het is belangrijk - echt!

Alain Indria Zaakvoerder Lombardia Drinks (SkinnyLove)
Bouw mee aan onze keten voor goed eten

Bouw mee aan onze keten voor goed eten

De lepel van Rikolto staat ymbool voor het belang van goed eten. Met die lepels bouwen we de ‘Keten voor goed eten’, van Oostende tot Hasselt, van Antwerpen tot Leuven. En met deze keten vragen we de mensen bij wie de ketting langskomt, om steun. Bouw jij mee? Zet de SkinnyLove-keten verder of start zelf een nieuwe keten.

Vraag je eigen ketenpakket aan

Mooi meegenomen: Elke gift vanaf €40 geeft recht op een belastingvoordeel. Giften die binnenkomen voor 31 december geven zelfs recht op een belastingvoordeel van 60% van het gegeven bedrag.Voor het geval u nog een reden nodig had om NU te steunen ...

Een schep voor goed eten bij je aankoop

Een schep voor goed eten bij je aankoop

Bij aankoop van een SkinnyLove-pakket in onze website stoppen wij een Rikolto-lepel, om goed eten mee te maken. Een warm symbool voor in je keuken.

Naar onze webshop
Steun deze actie