SkinnyLove's keten voor goed eten

SkinnyLove's keten voor goed eten

Skinny Love
Skinny Love
2.550,00
2 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 175 dagen afgelopen.

SkinnyLove steunt het recht op goed eten, jij ook?

Goed eten, daar zijn wij met SkinnyLove elke dag bewust mee bezig. We zijn ons ook pijnlijk bewust van de ongelijkheid die er nog steeds bestaat rond voeding. Wereldwijd, maar evengoed in onze eigen achtertuin. 90 Miljoen mensen hebben honger in de wereld - onder hen een onacceptabel hoog aantal kinderen en een gezond dieet is vandaag nog steeds onbetaalbaar voor 3 miljard mensen. Daarom zetten wij onze schouders onder de missie van Rikolto, het vroegere Vredeseilanden. Ervoor zorgen dat iedereen, van jongs af aan, toegang heeft tot genoeg en gezond eten, daar willen wij graag aan meewerken. We willen ook zoveel mogelijk mensen uitnodigen om dat ook te doen. Steun onze actie, versterk onze keten voor goed eten.

Al bijna 50 jaar jaar zijn we pioniers op vlak van gezond eten en leven. Vol engagement gaan wij voor een samenleving die iedereen recht en toegang geeft tot goed eten. Daarom starten wij onze keten voor goed eten. We nodigen al onze partners en klanten uit om er aan mee te bouwen. Het is belangrijk - echt!

Alain Indria Zaakvoerder Lombardia Drinks (SkinnyLove)
Over de keten voor goed eten

Over de keten voor goed eten

De lepel van Rikolto staat symbool voor het belang van goed eten. Met die lepels bouwen we de ‘Keten voor goed eten’, van Oostende tot Hasselt, van Antwerpen tot Leuven. En met deze keten vragen we de mensen bij wie de ketting langskomt, om steun. Bouw jij mee? Zet de SkinnyLove-keten verder of start zelf een nieuwe keten.

Meer over de keten voor goed eten
Steun deze actie

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 175 dagen afgelopen.