Doe een gift

Steun deze actie
Eenmalige gift
My donation

Bedrag

Voor de som van je giften gedurende een jaar ontvang je vanaf 40 euro een fiscaal attest.

Wat gebeurt er met mijn gift?

Met je gift aan Vredeseilanden steun je onze programma's in 14 landen. Je helpt ons om 82.000 boeren en boerinnen rechtstreeks te ondersteunen om zich te organiseren en lonende contracten af te sluiten. Je zorgt er mee voor dat ons voedingssysteem transparanter, eerlijker en milieuvriendelijker wordt. Voor al onze activiteiten maken onze collega’s een zorgvuldige analyse om te bepalen wat we precies willen bereiken en hoeveel budget ervoor nodig is. Zo besteden we jouw bijdrage op een structurele wijze daar waar ze het meeste impact heeft.

My details

Over jezelf

Het e-mailadres wordt gebruikt om een bevestigingsmail naar te sturen. Je adresgegevens hebben we nodig voor de verwerking van je gift en de aanmaak van je fiscaal attest.

IBAN

IBAN

Met een Europese domiciliëring kan Vredeseilanden voor jou de maandelijkse betaling bij je bank in orde maken. Je kan je maandelijkse gift op ieder moment wijzigen of stopzetten.

Anoniem

Anoniem?

Wil je liever niet dat je naam op de actiepagina verschijnt?

My comment

Aanmoediging

Laat je boodschap achter op de actiepagina.

Stay up to date

Blijf op de hoogte

Nadat je op bevestigen klikt, word je doorverbonden naar de pagina van Wordline voor de veilige afhandeling van je betaling.