De Keten Voor Goed Eten Torhout

De Keten Voor Goed Eten Torhout

Team Torhout
Team Torhout
1.152,00
28 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 175 dagen afgelopen.

De Keten Voor Goed Eten

Dit jaar vind je ons team niet aan de supermarkt: een klassieke Rikolto (Vredeseilanden)-campagne, waarbij vrijwilligers straten, pleinen en warenhuizen overrompelen en gadgets te koop aanbieden, is in tijden van Covid-19 ondenkbaar.

Maar dat laten we niet aan ons hart komen, want we schoeien onze campagne op een verrassende, nieuwe leest. Een campagne als nooit tevoren dus en met jouw hulp wordt ze dat ook qua resultaat.

In Torhout organiseren we een Rikolto-wandeling: we hangen Rikolto-lepels aan de ramen van verschillende Torhoutenaars en Torhoutse handelzaken! Ook de Torhoutse economie werkt immers hard aan het recht op goed eten! Onze voedselpioniers hangen de lepel met trots aan het raam! Geïnspireerd door de berenjacht, een zoektocht naar knuffelberen om kinderen in Covid-tijden het huis uit te krijgen, gaan de Torhoutenaars op zoek naar de enige echte Rikolto-lepels. Zin in een extra uitdaging? Download dan hieronder ook de fiche: Uitdagingen (Geocache) waar je op zoek gaat naar verborgen schatten langs de route om tot een (h)eerlijk recept te ontdekken. Doe mee aan de wedstrijd!

Iedereen die tussen 5 december en 17 januari meewandelt wordt uitgenodigd om een gift te doen ten voordele van Rikolto, en een Keten voor Goed Eten op te starten!

Bovendien maken we een keten voor goed eten. We delen houten lepels uit en elke lepel in een schakel in deze keten. Als je op deze pagina komt, heeft iemand je wellicht een lepel geschonken. Fijn, want dat betekent dat jij bewust omgaat met eten, dat je er mensen blij mee maakt en voedt in alle opzichten. Jij bent een deel van de 'keten voor goed eten'. Met deze lepel kan je bewust lekker gaan koken, met respect voor mens en planeet. Laat hem je keuken sieren.

Door Rikolto - via deze actie - te steunen, zorgen we dat iedereen, overal straks goed kan eten. Doe jij een duit in het zakje?

Via deze QR-code kan je de kaart van de wandeling meteen op je smartphone terugvinden!

 Start je eigen Keten Voor Goed Eten

Start je eigen Keten Voor Goed Eten

Ik doe mee!
Steun deze actie

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 175 dagen afgelopen.