De Keten Voor Goed Eten Zele

De Keten Voor Goed Eten Zele

Team  Zele
Team Zele
2.204,00
64 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 175 dagen afgelopen.

De Keten voor Goed Eten

Dat 2020 een speciaal jaar zou worden, hadden we al door in maart.

Dat we in december nog steeds niet van de Corona-beestjes verlost zouden zijn, hadden we niet kunnen denken.

Dit jaar zal je ons, de vrijwilligers van Rikolto (Vredeseilanden) Zele dus niét aan je trouwe Zeelse supermarkt of kerk vinden. Dat vinden we heel jammer, maar we weten dat het de enige manier is om deze crisis écht een halt toe te roepen.

Toch roepen we u via deze brief op om Rikolto financieel te steunen. Want de organisatie heeft uw hulp nodig. Tijdens de eerste maanden van de Corona-crisis, toen de wereld op slot ging, slaagde ze erin snel te schakelen en snelle oplossingen te bieden voor boeren wereldwijd. Vandaag maakt Rikolto zich al klaar voor de toekomst na Covid-19. Rikolto roept met haar campagne “Goed Eten Is Een Recht” boeren, politici, supermarkten, voedingsbedrijven en scholen op om samen werk te maken van het recht op goed eten. Goed eten is immers de goedkoopste gezondheidszorg, de beste armoedebestrijding en een antwoord op de klimaatcrisis.

We vragen vandaag uw steun. Rikolto heeft ze hard nodig. Een gift kan u storten op rekeningnummer BE64 0000 0000 5252 met mededeling: actie Zele of via deze actiepagina.

Start je eigen Keten Voor Goed Eten

Start je eigen Keten Voor Goed Eten

Ik doe mee!
Steun deze actie

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 175 dagen afgelopen.